Emajliranje kade

Emajlirati staru ili staviti novu kadu?

Nakon dugogodišnje uporabe i uslijed djelovanja raznih abrazivnih sredstava za čišćenje vaša kada je poprimila žućkastu boju, izgubila sjaj,počela hrđati, ljuštiti se ili je mehanički oštećena.

Postavlja se pitanje: uzeti novu kadu ili reparirati staru? Da li ste spremni izdvojiti veća financijska sredstva, angažirati nekoliko majstora i utrošiti puno više vlastitog vremena samo da bi dobili urednu kadu?

Htjeli bi Vam ukazati na neke od problema koji se javljaju kod zamjene kade kao što su npr. veliki financijski izdatci, kupovina nove kade, puno radova različitih majstora,izmjena pločica, instalacija, te najmanje tjedan dana bez mogućnosti uporabe, pa sve do banalnih pitanja tipa, može li stara kada uopće proći kroz vrata kupaonice.
Mi Vam nudimo brzo i jeftino, a opet kvalitetno i dugotrajno rješenje Vaših problema!!!
Emajliranje kade je postupak kojim se starim kadama vraća potpuno novi izgled. Nakon obrade koja traje cca. 3h i sušenja od minimalno 24h,Vašoj kadi vratiti ćemo sjaj,glatkoću, čvrstoću ili možda promijeniti boju, ovisno o Vašoj želji.

Emajlirati možete sve vrste kada, od tuš kada do velikih ležećih kada, te umivaonike, bidee, starinske sudopere i sl.bez obzira jesu li limene, gusane ili plastične.

U svakodnevnom radu koristimo se dvokomponentnim uvoznim materijalima za koje proizvođači jamče da ne privlače UV zrake, visoki sjaj i glatkoću u dužem vremenskom periodu, te otpornost na habanje i vlagu.


VAžNO!!! Vršimo emajliranje podloga izrađenih od svih vrsta metala, a koja se izlažu visokim temperaturama, čak do 500 stupnjeva!!!

Silikoniranje

U prostorijama gdje je velika koncentracija vlage česta je pojava taloženja gljivica i bakterija, koje najčešće nalaze na teško dostupnim mjestima, uz rubove podova i kada, kutevima, pukotinama, fugama... Kupaonica je idealno mjesto za njihov razvoj. Osim što stvaraju sliku neurednosti i neodržavanja skrivaju i veliki broj bakterija. Teško se čiste, a ako u tome i uspijete, vrlo brzo se ponovno pojavljuju. No problemi koje donose sa sobom nisu nerješivi. Nudimo Vam brzo i vrlo efikasno rješenje, te vašoj kupaonici dajemo potpuno novi izgled, higijensku čistoću i lagano održavanje.


U našoj ponudi imamo uslugu silikoniranja. Fuge, rubove i kutove kada i tuš kabina, pukotine te teško dostupna mjesta čistimo dezinficiramo i popunjavamo postupkom silikoniranja, pri čemu boju prilagođavamo ambijentu vaše kupaonice. Koristimo isključivo provjerene i za zdravlje sigurne materijale bez dugotrajnih neugodnih mirisa.

Adaptacije

U našoj ponudi nudimo i kompletne adaptacije Vašeg prostora po realnim cijenama i profesionalnom pristupu,iza nas stoji mnoštvo završenih adaptacija i naravno mnoštvo zadovoljnih klijenata.
Kako nam je cilj da ambijent Vašeg prostora učinimo što ugodnijim, svakom problemu pristupamo individualno. Za sva pitanja i savjete slobodno nas kontaktirajte, zajedno ćemo naći rješenje.


Fasadni sustavi

U našoj ponudi nudimo i kompletna izvođenja fasadnih sustava.
Kvaliteta je naša najbolja reklama,kontaktirajte nas za sve informacije.


Novo

Obnova podne i zidne keramike kvalitetnim bojama

Najčešći problem sa kojim se susrećemo u kupaonicama, sanitarnim čvorovima, su naslage kamenca, salitre, gljivica i raznih masnoća koje bez obzira na trud nikako ne možete očistiti, a ostavljaju dojam neurednosti i neodržavanja. Kao rješenje nudimo Vam:obnovu keramike kvalitetnim bojama za keramiku sa širokom paletom boja.

Strojno odštopavanje sanitarija i kanalizacijskih cijevi

Vršimo uslugu odštopavanja svih vrsta odvodnih cijevi od promjera 42mm na dalje i dužine 25m. Sudoperi umivaonici, školjke, kanalizacije te vanjski šahtovi do dva metra dubine. Radimo svaki dan od 08 do 20h.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.